Bugün konuşma sırası Terim de

Terim, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'nda, bugün 13.30'da meslektaşlarıyla bir araya gelerek deneyimlerini paylaşacak. 25 Aralık 2009 tarihinde başlayan ve bugün tamamlanacak olan UEFA

Bugün konuşma sırası Terim de

Terim, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk defa düzenlenen UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'nda, bugün 13.30'da meslektaşlarıyla bir araya gelerek deneyimlerini paylaşacak.

25 Aralık 2009 tarihinde başlayan ve bugün tamamlanacak olan UEFA Pro-lisans güncelleme kursunda, Turkcell Süper Lig ve Bank Asya Ligi'nde görev yapan 20 üst düzey teknik direktör UEFA'nın belirlediği ileri düzey teknik ve taktik çalışmalara katılıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü şenol Güneş ve Beşiktaş teknik Direktörü ise daha önce bu seminerde birer konuşma yapmıştılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler