Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'te Çeyrek Finalde

Buse Naz Çakıroğlu, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'te Çeyrek Finalde

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Kadınlar 50 kilo kategorisinde ringe çıkan Çakıroğlu, son 16 turunda Meksikalı rakibi Fatima Herrera'yı etkileyici bir performansla 5-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.

Buse Naz Çakıroğlu'nun çeyrek finaldeki rakibi, Finli Pihla Kaivo-Oja ile Amerikalı Jennifer Lozano arasında oynanacak karşılaşmanın galibi olacak. Çakıroğlu, bu önemli mücadele için 3 Ağustos Cumartesi günü saat 21.04'te ringe çıkacak.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Buse Naz Çakıroğlu, "Turnuvanın ilk maçı, çok baskılı bir boksörle karşılaştığım için biraz zorlandım. Genelde durarak oynadığım rakiplerimle daha iyi dövüşüyorum. Tek bir hedefimiz var ve ona doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Şimdi ufak bir antrenmanımız var, hemen oraya gitmem lazım," dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler