Canalioğlu Camiadan Özür Diledi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Araklıspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da teknik direktör Cemil Canalioğlu, camialarından, aldıkları yenilgi için özür dilediğini söyledi.Canalioğlu, Araklıspor karşısına kazanmak için çıktıklarını belirterek, ''Bütün planlar

Canalioğlu Camiadan Özür Diledi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Araklıspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da teknik direktör Cemil Canalioğlu, camialarından, aldıkları yenilgi için özür dilediğini söyledi.

Canalioğlu, Araklıspor karşısına kazanmak için çıktıklarını belirterek, ''Bütün planlarımızı 3 puan almanın üzerine kurmuştuk. İlk yarıda tam istediğim bir Arsinspor sahada vardı. Rakibimize karşı daha iyi futbol ortaya koyduk ve gol pozisyonları bulduk ama sonuca gidemedik'' dedi.

İkinci yarıda da oyundan kopmadıklarını ifade eden Canalioğlu, şunları söyledi:

''Rakibimizin ikinci yarıda ilk kez kalemize geldiği bir pozisyonda gol yedik. Oyun disiplininden kopmadık ve skora eşitlik getirdik. Ancak son dakikada yediğimiz golle bu maçtan da yenilgiyle ayrıldık. Oyun olarak daha iyi oynadık ama skora yansıtamadık. Futbolun adaletinin olmadığını bir kez daha gördük. İki hafta üst üste son dakikada yediğimiz gollerler puanları kaçırdık. Taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyorum, ilk galibiyetimizi alarak kendilerine hediye edemediğimiz için çok üzgünüz" diye konuştu.

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler