Ceyhun Milli Takımda sakatlandı

A Milli Takım'da bulunan dört futbolcu sakatlıkları nedeniyle Azerbaycan ile oynanan özel maçın ardından Fransa maçı kadrosundan çıkartıldı. Ceyhun Gülselam'ın dün akşam oynanan maçta sağ arka adalesindeki zorlanmanın, Gökhan Gönül'ün sol kasık iç bölgesi

Ceyhun Milli Takımda sakatlandı
A Milli Takım'da bulunan dört futbolcu sakatlıkları nedeniyle Azerbaycan ile oynanan özel maçın ardından Fransa maçı kadrosundan çıkartıldı.


Ceyhun Gülselam'ın dün akşam oynanan maçta sağ arka adalesindeki zorlanmanın, Gökhan Gönül'ün sol kasık iç bölgesinin adale grubundaki zorlanmanın iki gün sonra oynanacak Fransa maçına kadar geçmeyeceği göz önüne alınarak bu futbolcular kadronun dışında bırakıldı.



Sağ arka adalesindeki zorlanma devam eden Emre Belözoğlu ile sağ diz dış arka bölümündeki tendonda gerilme olan Nihat Kahveci, sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararı ile kadrodan çıkarılan diğer iki isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler