Colman ve Ceyhun geliyor

Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, rakipleri karşısında futbolcularının kazanma arzusunun üst düzeyde olduğunu ve bunun da galibiyeti getirdiğini sö

Colman ve Ceyhun geliyor

Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, rakipleri karşısında futbolcularının kazanma arzusunun üst düzeyde olduğunu ve bunun da galibiyeti getirdiğini söyledi.

Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, prestij, ligde 6. sırayı bırakmamak ve havuz sistemindeki paylaşımın değerlendirilmesi açısından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iyi bir motive ile çıktıklarını belirterek, ''Bu bakımdan galibiyet aldığımız için sevinçliyiz. Trabzonspor, 6. lığı garantilemiştir. Oyuncularımız iyi niyetle mücadele ettiler. Formayı bulan oyuncuların aşırı istekliliği, ben bu takımda kalmak istiyorum, faydalı olmak istiyorum deyişleri vardı. Üst düzey futbol olmasa da kazanma arzusu üst düzeydi'' dedi.

Bordo-mavili taraftarların deplasmanda oynamalarına karşın maça gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Alioğlu, ''Bizi asıl sevindiren tablo tribünlerdeki Trabzonspor taraftarının takımına olan desteği ve kararlılığıydı. Taraftarların bu davranışı takımın geleceğinin iyi olacağına duydukları güveni gösterir gibiydi. Bu durum, yönetim kurulunu motive ediyor, sorumluluk duygusunu yükseklere taşıyor'' diye konuştu.

-FENERBAHÇE MAÇI-

Alioğlu, ligin son maçında sahalarında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını kaydederek, ''Fenerbahçe maçı bizim için derbi maçıdır. Derbi maçları önem arz eder, Fenerbahçe maçları daha büyük önem arz eder. Bu hafta sezonun son maçı ise de disiplini bozmadan kararlılıkla hafta sonundaki maça hazırlanacağız'' diye konuştu.

-TRANSFER ÇALIŞMALARI-

Alioğlu, medyada adı geçen oyuncularla büyük oranda anlaşmaya vardıklarını belirterek, şunları söyledi:
''Ama devam eden sezonda ancak ön protokol yapabiliyorsunuz. Bunların da tam olarak bağlayıcılığı yok. Sevindirici husus bu oyuncuların Trabzonspor'da oynamak istemeleri. Adı geçen oyuncuların hepsi Trabzonspor'da oynamak istiyorlar. Transferi yürüten yönetici arkadaşlarımız ve teknik kadromuzun gayretleri ve oyunculara vermiş oldukları güven bunu sağlıyor. Biz adı geçen oyuncuların tamamına yakınını renklerimize katacağız. Belki bir kaç fire olabilir onlarda bizim isteğimiz doğrultusunda olabilir.''

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Ceyhun Gülselam ve Arjantinli oyuncu Colman'ın hafta içi Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Kulüp başkanı Sadri Şener ile teknik direktör Ersun Yanal'ın futbolcu izlemek üzere Romanya'ya gittikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler