Ç.Rize genel kurula gitmiyor

Çaykur Rizespor yönetim kurulu, bugün yaptığı olağanüstü toplantıda olağanüstü genel kurula gitmeme kararı aldı. Çaykur Rizespor yönetim kurulu, bugün yaptığı olağanüstü toplantıda olağanüstü genel kurula gidip gitmemeyi görüştü. Toplantıdan olağanüstü ge

Ç.Rize genel kurula gitmiyor

Çaykur Rizespor yönetim kurulu, bugün yaptığı olağanüstü toplantıda olağanüstü genel kurula gitmeme kararı aldı.

Çaykur Rizespor yönetim kurulu, bugün yaptığı olağanüstü toplantıda olağanüstü genel kurula gidip gitmemeyi görüştü. Toplantıdan olağanüstü genel kurula gitmeme kararı çıktı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Abdulkadir Çakır, yönetim olarak olağanüstü kongreye gidilecek bir durum görmediklerini belirtti. Kendisini ve yönetimini başarısız olarak nitelendiren Çakır, "Ben Abdulkadir Çakır, Çaykur Rizespor'un 4 ay önce seçilmiş Yönetim Kurulu Başkanı olarak ve Çaykur Rizespor Yönetimi olarak kulüpte olağanüstü genel kurula gidecek bir durum görmüyoruz. Çaykur Rizespor'un Turkcell Süper Ligi'nden Bank Asya Ligi'ne düşmesinde başta kendimi ve yönetimimizi başarısız olarak nitelendiriyorum. 4 ay içerisinde ne kadar bir payımız varsa o kadar payı da üzerime alıyorum. Başkan ve yönetim olarak biz düştüğümüz yerden kalkacağız. Turkcell Süper Ligi'ne takımımızı en iyi yapılanmayla, yönetim ve en alt kademeye kadar tekrardan yeniden bir yapılanma ile Çaykur Rizesporumuzu tekrar layık olduğu yere çıkartacağız" dedi.

Suç ya da suçlu aramadıklarını vurgulayan Çakır, "Burada bir tek taraftarın suçu yoktur. Taraftar haklıdır. Gösterdiği tepki ile de göstereceği tepki ile de haklıdır. Ben taraftarımızdan şunu rica ediyorum. Düşmüş olsak da son iki maçın bizim için ayrı bir önemi var. Şerefimizle bu maçla çıkacağız. İki hafta daha destek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler