Değirmendere'de Durmak Yok

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Değirmenderespor'da, kulübü asbaşkanı İbrahim İskender, takımlarının bu müsabakayı kazanacak gücü olduğunu söyledi.İskender, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her m

Değirmendere'de Durmak Yok

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Değirmenderespor'da, kulübü asbaşkanı İbrahim İskender, takımlarının bu müsabakayı kazanacak gücü olduğunu söyledi.

İskender, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her maça olduğu gibi Kardemir D.Ç. Karabükspor maçına da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, ''Takımımızın bu maçı kazanacak gücü var. Gençlerden oluşan bir kadroya sahibiz ve alternatifli bir kadromuz var. Kadro konusunda sıkıntımız bulunmuyor'' dedi.

Sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını ifade eden İskender, ''Bu maçla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Futbolcularımız her zamanki gibi sahaya çıkacak ve rakip ayrımı yapmadan mücadelelerini verecektir. Bu maçı da kayıpsız atlatmak ve liderliğimizi sürdürmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' diye konuştu.

İskender, Trabzonlu futbolseverleri maçlarına ilgi göstermelerini beklediklerini kaydederek,"Bizim maçlarımızda istiyoruz ki Trabzonlu futbolseverler stadyumu doldursun. Taraftar bizlere destek verdikçe takımın başarısı da daha da artacaktır" ded

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler