Diyarbakır'da İbrahim Hacıosmanoğlu coşkusu! Yıllar sonra bir ilk

Diyarbakır'a giden TFF başkanı İbrahim hacıosmanoğlu coşkuyla karşılandı.

Diyarbakır'da İbrahim Hacıosmanoğlu coşkusu! Yıllar sonra bir ilk

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlık seçimleri öncesinde verdiği "Barışı Diyarbakır'dan başlatacağız" sözünü yerine getirdi.

Hacıosmanoğlu, seçim kampanyası sırasında kazandığı takdirde Amedspor'un sezon açılış maçını Diyarbakır'da izleyeceğini açıklamıştı. Bu vaadi üzerine Amedspor ile İstanbulspor arasında oynanacak karşılaşmayı izlemek için Diyarbakır'a gelen Hacıosmanoğlu, kentte büyük bir ilgiyle karşılandı.

Tarihi Mekanlarda Yoğun İlgi

Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'a geldikten sonra kentin tarihi mekanlarını ziyaret etti. TFF Başkanı'nın kente olan ilgisi ve halkın ona gösterdiği sıcak karşılama dikkat çekti.

yrturtu.jpg

Taş Konak'ta Özel Yemek

Amedspor, Diyarbakır’da oynanacak olan Amedspor-İstanbulspor maçı öncesinde Hacıosmanoğlu onuruna Taş Konak'ta bir yemek düzenledi. Bu özel yemekte, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak ve Amedspor Başkanı Aziz Elaldı da Hacıosmanoğlu ile aynı masayı paylaştı. Yemekte, Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır’a yönelik olumlu mesajları ve sporun barışa katkısı üzerine konuşmalar yapıldığı öğrenildi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu ziyareti, hem spor camiasında hem de Diyarbakır halkı arasında büyük bir yankı uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler