Emre Belezoğlu Özür Diledi

(A) Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile yaptığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında, atılan ilk golün ardından basın tribününe doğru yaptığı "kol" hareketiyle büyük tepki toplayan futbolcu Emre Belözoğlu, hareketinin, tribündeki bir kişiye karşı ya

Emre Belezoğlu Özür Diledi

(A) Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile yaptığı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında, atılan ilk golün ardından basın tribününe doğru yaptığı "kol" hareketiyle büyük tepki toplayan futbolcu Emre Belözoğlu, hareketinin, tribündeki bir kişiye karşı yapıldığını savundu.

Emre Belözoğlu, yazılı açıklamasında, milli maçta gol sonrası yaptığı hareketin, hiçbir şekilde Türk basınına ve basın tribününe yönelik olmadığını belirterek, "Bu hareket, genel olarak o tribündeki bir kişiye yapılan bir hareketti ve o kişi kendini biliyor" dedi.

Emre, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar ve özellikle yurt dışındaki haklı mücadelemde beni yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen çok değerli spor basınına, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) yönetim kadrosu ve üyelerine, spor yazarlarına böyle bir davranış içinde bulunmam söz konusu bile olamaz.

Böyle bir yanlış anlaşılmadan dolayı çok özür dilerim." Emre Belözoğlu, ayrıca, halen hiçbir kulüple transfer görüşmesi yapmadığını, basında kendi ağzından verilen haberlerin de gerçeği yansıtmadığını vurgularken, "İngiltere'de bir problemim yok. Bu sezon da Newcastle United ile yoluma devam ediyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler