Erol Tuna'nın Aybaba İsyanı

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Samet Aybaba ismi memnunluk yaratmadı. Bordo Mavili ekipte asbaşkanlığı döneminde Samet Aybaba'ya ceza keserek Trabzon'dan gönderin eski Asbaşkan Erol Tuna Aybaba'nın yeniden göreve getirilişini talihsi

Erol Tuna'nın Aybaba İsyanı

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Samet Aybaba ismi memnunluk yaratmadı. Bordo Mavili ekipte asbaşkanlığı döneminde Samet Aybaba'ya ceza keserek Trabzon'dan gönderin eski Asbaşkan Erol Tuna Aybaba'nın yeniden göreve getirilişini talihsizlik olarak niteledi.

TRABZON'A YAKIŞTI MI?
Eski Asbaşkan Erol Tuna yönetim Kurulunun Samet Aybaba ile anlaşırken kendisine hiçbir şey sormadığının altını çizerek “Demek ki bilgime başvurmaya ihtiyaç duyulmamış.Oysaki Sn Aybaba'yı en iyi tanıyanlardan biri benim. Yönetim kurulu gerçekten Samet Aybaba ile anlaşmışsa bu onların ne kadar hazırlıksız olduğunu gösterir

MUHALEFET ARIYORLAR
Bu yönetimin demek ki bu güne kadarki başarıları tesadüfmüş diyen eski Asbaşkan Erol Tuna “Bu yönetimin hiç muhalifi yoktu.Şimdi kendi kendilerine iş çıkardılar.Demek ki yönetimin bugüne kadar olan başarısı tam bir tesadüfmüş ,.Ligin bitimine 5 hafta kala hocası giden yönetim eğer geleceğini planlayamıyorsa bu yönetimle işimiz zor.

BAŞKA İSİM YOKMUYDU
Asbaşkan Erol Tuna yönetim kurulunun sanki Türkiye'de teknik adam kalmamış gibi Samet Aybaba'ya sarılmasına bir anlam veremediğini de sözlerine ekleyerek” 5 hafta kala hocanı gönderiyorsun hoca arayıp ta bir hocayla antak kalamıyorsan bulduğuna yapışıyorsan bu Şenol Güneş'e de yapılan bir saygısızlıktır. Bu Trabzon'un sitili değildir. Demek ki tesadüflerle yaşıyoruz. Bu karar Aybaba içinde piyangodur.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler