Ersen'siz Asla Olmaz

Vestel Manisaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan maçın ardından yaptığı açıklamada, zorlu mücadelede berabere kalan oyuncularını kutladı ve Ersen Martin'e ihtiyacı olduğunu ifade etti.Ziya Doğan: "Trabzonspor

Ersen'siz Asla Olmaz

Vestel Manisaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan maçın ardından yaptığı açıklamada, zorlu mücadelede berabere kalan oyuncularını kutladı ve Ersen Martin'e ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Ziya Doğan: "Trabzonspor bugün rakibe pozisyon vermedi ve kendisi de pozisyon bulmakta zorlandı. Baskılı oynadığımız dakikalarda duran toptan pozisyon oldu ve golü yedik. Ofsayttan çıktığı söyleniyor ama ona sonra bakacağız. Ama çok çalkantılı bir haftadan sonra, evde alınan bir Ankaragücü beraberliğinden sonra inanılmaz hale getirilen olaylar, inanılmaz diyorum bunu Trabzon'da olanlar anlar. Ve maçtan bir gece önce alınan karar. Oyuncularım üzüldü ama konuştuk, profesyoneliz. Kimse alınmasın beni bilen biliyor. Ben oyuncularımı kutluyorum.

Çok iyi mücadele ettiler. Bugün galibiyeti hak eden taraftık ama beraberlik beraberliktir. Umut atılmasa iyi olurdu, tam rakibi baskı altına almışken oldu. Biz hiç bir zaman oyuncumuza hakeme aldatıcı hareket yap demiyoruz. Önümüzdeki hafta Umut yok. Ben hiç bir zaman mazerete başvurmadım. Ama görünen de birşey var. İkili santrafort yapacaz olmadı. Ergin girdi ama Umut atıldı. Ersen Martin bize lazım. Ama bu konuyla ilgili bir açıklama şimdi yapmayacağım bu konuya bakacağız. Yaptığımız doğru işlerden rahatsız olanlar bazı açıklamalar yapacak. Ama ben bu tip açıklamalardan rahatsız olmuyorum tersine hırslanıyorum. Trabzonspor benim değil. Futbolcuların değil. Trabzon'un."

Ziya Doğan basın toplantısında da geçen hafta içinde yaşanan çalkantıların takımı olumsuz etkilediğini belirterek, şöyle konuştu: ''Bunun üstüne, böyle bir maça 24 saat kala Sivasspor maçının sonucunun açıklanması kesinlikle yanlıştır. Bu, oyuncuların motivasyonunu bozdu. Diğer yandan da hafta içinde de Ankaragücü beraberliğinin ardından Trabzonluyum diyenler Trabzonspor'a zarar verdi. Yine de oyuncularımı tebrik ediyorum. Coşkulu bir mücadele sergilediler, rakibe verdiğimiz ilk pozisyon gol oldu. İddia etmiyorum ama bu pozisyon ofsayt olabilir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler