Esra Yıldız Kahraman kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Boksör Esra Yıldız Kahraman'ın kim olduğu araştırılıyor. Detaylar haberimizde.

Esra Yıldız Kahraman kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Esra Yıldız Kahraman'ın kim olduğu merak konusu.

Esra Yıldız Kahraman kimdir?

4 Temmuz 1997 doğumlu olan Esra Yıldız Kahraman, Türkiye'nin önde gelen boksörlerinden biridir. Nevşehir'de doğan Esra, genç yaşlarda boks sporuna ilgi duymuş ve bu alanda önemli başarılara imza atmıştır. Fenerbahçe SK'nın sporcusu olarak kariyerine devam eden Esra, ulusal ve uluslararası arenalarda adını duyurmuştur. 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılarak Türkiye'yi temsil eden ilk kadın boksörlerden biri olmuştur. Hem amatör hem de profesyonel müsabakalarda gösterdiği performansla dikkat çekmektedir. Ayrıca birçok Türkiye Şampiyonluğu ve uluslararası dereceleri bulunmaktadır.

ESRA YILDIZ KAHRAMAN NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Nevşehir doğumlu olan Esra Yıldız Kahraman, 26 yaşındadır.

ESRA YILDIZ KAHRAMAN'IN BAŞARILARI

Esra Yıldız, çeşitli kategorilerde birçok Türkiye Şampiyonluğu, Avrupa ve dünya çapında dereceler elde etmiştir. 2012'de Yıldız Kadınlar Avrupa 1.'liği, 2014'te Gençler Dünya 2.'liği, ve 2019'da Büyükler Balkan 1.'liği gibi önemli başarıları bulunmaktadır. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da Türkiye'yi temsil ederek 5. olmuştur.

ESRA YILDIZ KAHRAMAN EVLİ Mİ, EŞİ KİMDİR?

Esra Yıldız, Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi Harun Kahraman ile evlidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler