EURO 2024'te tezahürat gerginliği! O ülke turnuvadan çekilebilir

Almanya'da düzenlenen EURO 2024'te flaş bir gelişme yaşandı.

EURO 2024'te tezahürat gerginliği! O ülke turnuvadan çekilebilir

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) flaş bir gelişme yaşandı.

EURO 2024 B grubu ikinci maçında Hırvatistan ve Arnavutluk, karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2'lik skor ile berabere bitti.

Karşılaşmada her iki takım taraftarları Sırbistan aleyhine "Sırpları öldürün, öldürün, öldürün" ifadeleri ile tazhüratta bulundu.

Yaşananların ardından Sırbistan Futbol Federasyonu, UEFA'ya başvuruda bulundu. Sırbistan Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada İki ülkenin cezalandırılmaması halinde ise turnuvadan çekilme kararı alacaklarını belirtti.

Sırbistan Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Jovan Surbatovic konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Yaşananlar skandaldır ve UEFA'dan, turnuvaya devam etmeme pahasına da olsa yaptırım talep edeceğiz. Cezalandırılacaklarından eminiz, çünkü Arnavutluk'tan sözde gazetecinin şampiyonadan çıkarılması için yaptığımız çağrıya zaten yanıt verdiler." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler