Fatih Tekke'nin Alanyaspor'u Abdülkadir Ömür'ün Hull City’sine karşı mağlup oldu

Hull City, hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldiği Alanyaspor'u hazırlık maçında 2-0 mağlup etti.

Fatih Tekke'nin Alanyaspor'u Abdülkadir Ömür'ün Hull City’sine karşı mağlup oldu

İngiltere Championship takımlarından Hull City, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0'lık skorla kazandı.

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren iki ekip, GAİN Park Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Fatih Tekke'nin İlk 11'i

Corendon Alanyaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, takımını Mert Furkan Bayram, Augusto, Fatih Aksoy, Lima, Yusuf Özdemir, Richard, Janvier, Lopes, Efecan Karaca, Bera Çeken ve Cordova 11’i ile sahaya sürdü. Tekke, karşılaşmada farklı oyuncu kombinasyonları deneyerek takımının formunu gözlemledi.

Abdulkadir Ömür Şans Bulamadı

Hull City ise sahaya Rushworth, Coyle, Jones, Hughes, Giles, Slater, Puerta, Alzate, Kamara, Jarvis ve Pedro 11'i ile çıktı. Trabzonspor'un eski futbolcusu Abdulkadir Ömür de Hull City kadrosunda yer aldı, ancak bu maçta forma şansı bulamadı.

Maçın Golleri

Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Ancak ikinci yarıda, Hull City oyunda üstünlüğü ele geçirdi. 51. dakikada Jacob’un golüyle 1-0 öne geçen İngiliz ekibi, 84. dakikada Burstow’un attığı golle skoru 2-0’a taşıdı ve maçı bu skorla tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler