Faty Papy pişecek!

Yeni Aurelio' olarak lanse edilen ve büyük beklentilerle alınmasına rağmen kupa hariç forma şansı bulamayan Faty Papy, tecrübe kazanması için Bank Asya 1.Lig'e gönderilecek. Yaşının bu ligdeki yabancı statüsüne uymasından dolayı Burundili futbolcunun bir

Faty Papy pişecek!
Yeni Aurelio' olarak lanse edilen ve büyük beklentilerle alınmasına rağmen kupa hariç forma şansı bulamayan Faty Papy, tecrübe kazanması için Bank Asya 1.Lig'e gönderilecek. Yaşının bu ligdeki yabancı statüsüne uymasından dolayı Burundili futbolcunun bir Karadeniz temsilcisine kiralık olarak verilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu konuda Bordo-Mavililer'in Orduspor ve Samsunspor arasında bir tercih yapacağı dile getirildi.

'İyileri taraftar seçecek'
Bordo-Mavililer'de sezonun bitmesiyle beraber taraftarlar ligin en iyilerini seçmek için düğmeye bastı. Bordomavi.net isimli internet sitesinde bu paralelde bir anket oluşturuldu. Taraftarlara, “Geçen sezonunun en başarılı futbolcusu sizce kim?” sorusu yöneltildi ve tüm oyunculara yer verildi. Karadeniz temsilcisinde dün itibariyle Bursaspor'dan transfer edilen ve istikrarlı bir performans sergileyen Egemen Korkmaz, diğer takım arkadaşlarının bir adım önünde yer aldı.

İşte kamp programı
Teknik direktör konusu belirsizliğini korusa da Trabzonspor'da yeni sezon kamp programı artık netlik kazandı. Buna göre Bordo-Mavililer, 25 Haziran'da topbaşı yapacak. Karadeniz temsilcisi önce Kartepe'de kondisyon depolayacak, yeni gelenlerin takıma uyum süreci hızlandırılacak. Ardından kısa bir tatilin ardından yurt dışı etabının startı verilecek. Hollanda'ya gidecek olan Trabzonspor, burada hazırlık maçları oynayarak sezonun son provalarını yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler