FC Seoul 2.yarıda yıkıldı

Asya Şampiyonlar Liginde Katar'ın Umm Salal ekibi ile deplesmanda karşılaşan FC Seoul bu karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.Şenol Güneş'in Teknik direktörlüğünü yaptığı FC Seol karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 3.dakikasında  Junk Jo-Gook'un a

FC Seoul 2.yarıda yıkıldı

Asya Şampiyonlar Liginde Katar'ın Umm Salal ekibi ile deplesmanda karşılaşan FC Seoul bu karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Şenol Güneş'in Teknik direktörlüğünü yaptığı FC Seol karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılaşmanın henüz 3.dakikasında  Junk Jo-Gook'un attığı golle FC Seol deplesmanda 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 45.dakikasında Junk Jo-Gook kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası FC Seoul'un deplesmanda 2-0 lık galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşmanın 2. Yarısında ev sahibi ekip  De Araujo Magno Alves'in ayağından kazandığı golle farkı bire indirirdi. Karşılaşmanın 84.dakikasında Fabio Cesar Montezi'ne nin attığı golle eşitliği yakalayan Umm Salal, 86.dakikada Umm Salal'lı futbolcu De Araujo Magno Alves kendisinin 2. Takımının 3. Golünü atararak takımının sahadan galip ayrılmasını sağladı.

Karşılaşma sonucu. Umm Salal 3  FC Seol 2

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler