Fenerbahçe'de FETÖ polemiği! Acun Ilıcalı ve Ali Koç için şok sözler

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı ve Ali Koç ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'de kongre öncesi gerilim tırmanıyor. Mevcut Başkan Ali Koç'a rakip olan Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım flaş açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı ile ilgili olarak çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada, Acun Ilıcalı ile ilgili olarak "Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! Çağırdım. 'Yapma, senin için kötü olacak' dedim. 'Ya ben yapmıyorum etmiyorum falan' dedi. Ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın" dedi.

Yıldırım sözlerine şöyle devam etti;

"Sokağa çıkamaz"

Ilıcalı'nın Adnan Oktar ile bağlantısı olduğunu da öne süren Aziz Yıldırım, "Adnan Hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz. Adnan Hoca meselesinde onun için oturdum polis fezlekesini okudum. 3 bin 500 sayfa. Orada suçlanan insanların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor."

"Koç'un listesinde FETÖ'ye, Oktar'a yakın isimler var"

"Kimsenin adamı değilim. 20 sene başkanlık yaptım, bana hiçbir siyasetçi, na sağdan ne soldan yönetimine bunu al demedi. Ama karşı listeye baktığın zaman FETÖ'ye yakın insanlar, Adnan Hoca'ya yakın insanlar. Hepsi o listenin içinde, inceleyin lütfen.

Ilıcalı'dan cevap geldi

Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayın programında hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Ilıcalı, "Aziz Yıldırım'ın 'Adnan Hocacı' suçlaması için ne diyeceksin?" sorusuna, "Çok üzücü! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başkanlığı çok istiyor olabilir. Seçimde hezimetle ayrıldı, içinde bir şey yaşıyorlar olabilir. Ancak başkan olabilmek için bir Fenerbahçeliyi karalamak bana üzücü geliyor. Fenerbahçe'nin sorunu bu içerideki kavgalar" dedi.

Yıldırım'ın art niyetli hareket ettiğini söyleyen Acun Ilıcalı, "Suçlama çok çirkin olduğu için cevap vermek durumundayım. 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa, bu art niyet. Daha önce 35 yıl önce görüştüğümüz açıkladım. Bir sohbet için gittim 'Fakirlere yardım et, insanlara destek ol' gibi Müslümanlığın güzel yanlarıydı. 18 yaşındaydım. Aziz Yıldırım'ın başkanlık döneminde Fenerbahçe'yi kendi programımda ağırladım. Amacım Fenerbahçe'ye yardım etmekti. Aziz Yıldırım'a bayılıyordum da ondan bunu yapmadım! Kendi başkanlığında Acun çok iyi, sonra Acun çok kötü! Çok komik ya! Takımıma destek oluyorum, aşığım bu renklere. Elimden geleni yapıyorum. Ali Koç başkan olduğunda aradı ve kampanya yapmamızı istedi. Üç günde 20 Milyon € topladık. Kanalımı Fenerbahçe için kullandım. Benim amacım Fenerbahçe'ye yardım etmek. Beni neden karalıyorsun? Senin karalamanla bana bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler