FİFA TS'nin İfadesini Alacak

Karadeniz ekibinin, yabancı oyuncularla olan problemleri bu sezon kelimenin tam anlamıyla tavan yaptı. Daha önce de benzer sorunlar yaşayan Trabzonspor, bu kez Szymek, Musampa ve Ersen için FIFA'lık oldu.Trabzon da mağdurYakın geçmişte birçok yabancı futb

FİFA TS'nin İfadesini Alacak

Karadeniz ekibinin, yabancı oyuncularla olan problemleri bu sezon kelimenin tam anlamıyla tavan yaptı. Daha önce de benzer sorunlar yaşayan Trabzonspor, bu kez Szymek, Musampa ve Ersen için FIFA'lık oldu.

Trabzon da mağdur
Yakın geçmişte birçok yabancı futbolcuyla yaşanan ihtilaflar sebebiyle ağır tazminatlar ödemeye mahkum olan Trabzonspor, bu alanda rekoru kırdı... Son 1 sene içerisinde tam üç oyuncusuyla ilgili olarak çeşitli anlaşmazlıklar yaşayan Bordo-Mavililer'in FIFA'daki dosyaları kabarıyor. İlk ciddi pürüzü Trabzonspor'a uzun süre hizmet veren Szymkowiak'ta yaşayan Karadeniz ekibi, Polonyalı'nın sürpriz kararıyla adeta şok olmuş, ardından haklarını aramak için FIFA'ya başvurmuştu.

O artık yorumcu!..
Futbolu bıraktığını Trabzonspor'a bir mektupla duyuran Szymek için Bordo-Mavililer, FIFA'nın kapısını çalmış, maddi-manevi mağdur olduklarının altını çizmişti. Sonuçta profesyonel futbola veda edip TV'de yorumculuğa başlayan Polonyalı, ancak futbola dönerse Trabzonspor'a yeni bir hak doğmuş olacak. En çok baş ağrıtan oyuncu ise şüphesiz Musampa oldu. Disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Hollandalı'nın Trabzon'dan habersiz ayrılması, bardağı taşırdı.

Savunma isteyecekler
Musampa, Alkmaar ile idmanlara çıkıp, kendisine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle sözleşmesinin tek taraflı feshini istese de Trabzonspor'un eli daha güçlü. FIFA'ya konuyla ilgili detaylı bir rapor sunan yönetim, konunun takipçisi. Karadeniz ekibini FIFA ile karşı karşıya getiren son olay ise Ersen transferinde yaşandı. Huelva, “Trabzonspor bizimle oynadı, parasını bile yatırdık. Ersen bizim oyuncumuz” diye itiraz etti, FIFA'nın yakın ilişkide olduğu Trabzon'dan savunma istemesi an meselesi!

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler