Fikret Orman'ın yerine Ahmet Ağaoğlu mu geçecek?

Fikret Orman'ın Beşiktaş'taki istifası sonrası kulisler hayli hareketli. Orman'ın aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı başkanı olması da yeni bir başkan gerekliliği yaratıyor. Teklif yapılması planlanan ilk isim Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu.
Fikret Orman'ın yerine Ahmet Ağaoğlu mu geçecek?

Fikret Orman'dan boşalacak Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı için Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun ismi gündeme geldi. Süper Lig kulüp başkanlarının çoğunun, Ağaoğlu ismi üzerinde uzlaştığı, resmi teklifin de önümüzdeki günlede yapılacağı ifade edildi. Bu teklif Ağaoğlu'nun ise çok da sıcak bakmadığı öğrenildi.

Trabzonspor'daki yoğun mesaisinin yanı sıra Golf Federasyonu Başkanlığı'nı da yürüten Ağaoğlu'nun üçüncü bir başkanlık koltuğuna oturmaya istekli olmadığı ifade ediliyor.

İstanbul'da ikamet etmesine rağmen haftanın önemli bir bölümünde Trabzon'da mesai yapan Ağaoğlu'nun, bu yoğun mesaisine yeni bir mesai eklemekten kaçınacağı bildiriliyor.

Ağaoğlu'nun alternatifi olarak görülen isim ise Kayserispor Başkanı Erol Bedir. Bir başka ihtimal ise halen Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili olan Adil Gevrek'in koltuğa oturması.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
  • Lazovic / 25 Eylül 2019 Çarşamba 17:37

    Siz ormandaki fikreti birakin da trabzonspor cok büYük sikinti yasayabilir kümedeki herkeze puan kaybeti gol atamiyoruz Savunma zaten tam fiyasko bu sezon hedef ilk 15 sira buraya yaziYorum fenerbahce oldu aynisi bu sezon avrupa avrupa diyen nerdesiniz takim zaten fiyasko.

    Yanıtla (0) (0)
  • seyfi / 25 Eylül 2019 Çarşamba 18:34

    desenize kulüpler birliği bu yıl çook başkan değişecek

    Yanıtla (0) (0)
  • Zorlu / 25 Eylül 2019 Çarşamba 19:42

    Şom ağızlı. Tam bir felaket tellallığı yapmışsın. Artık kına yakarsın...... Bu takım sonuncuda olsa bizim vazgeçilmezimizdir. Sen ve senin gibilerin değil

    Yanıtla (0) (0)
  • nuray uzun / 25 Eylül 2019 Çarşamba 20:37

    hoca ile başkan iki hafta sonra gider

    Yanıtla (0) (0)
  • serdar / 25 Eylül 2019 Çarşamba 23:35

    başkanın kulüpler birliğinin başına geçmesi yanlış olur. enerjisini trabzonspora harcamalı. 100 yılda bir böyle başkan gelir onuda kulüplerbirliğine vermeyelim

    Yanıtla (0) (0)
  • Mantıklı / 26 Eylül 2019 Perşembe 00:46

    Neden Başkan sıcak bakmıyor? Olsa, en azından Trabzonspor’a faydası olur. Çoğu kesim ona Federasyon Başkanlığını yakıştırırken bence o yolda ikinci basamaktır. Ol Başkan aday ol. Bu dallamalardan bıktık.

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir