Gabriç'ten önemli mesajlar

Bordo - mavili takımın Hırvat oyuncusu Drago Gabric ise Trabzonspor'a gelmekle çok doğru bir karar verdiğini belirterek, "Buraya geldiğim ilk günden itibaren insanlar bana çok sıcak davrandı. İlk başlarda kendi oyun mantalitemi tanıtmakta biraz sıkıntı ya

Gabriç'ten önemli mesajlar

Bordo - mavili takımın Hırvat oyuncusu Drago Gabric ise Trabzonspor'a gelmekle çok doğru bir karar verdiğini belirterek, "Buraya geldiğim ilk günden itibaren insanlar bana çok sıcak davrandı. İlk başlarda kendi oyun mantalitemi tanıtmakta biraz sıkıntı yaşasam da zaman içerisinde bunu aştım. Şimdi çok daha mutluyum. Ayrıca vatandaşım Cale'nin burada olması benim için çok büyük avantajdı” dedi.

Sezona takım olarak iyi başlamalarına rağmen sonlara doğru bir düşüş yaşadıklarını da ifade eden Gabriç, “Bunun sonucunda da zirvede uzaklaştık. Ancak Şenol hocanın gelmesiyle yeni bir hava yakaladık. Onun kalitesini özellikle kamptaki antrenmanlarda çok daha iyi anlama fırsatımız oldu. Şimdi bu çalışmalarımızın karşılığını almamız gerekiyor. Bu manada takım olarak gereken neyse yapacağız. Şu anda arada belli bir puan farkı olsa da her şey bitmiş değil. Sezonun ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler