Galatasaraylı Osimhen neden maske takıyor? Sebebi ne? Sakatlığı mı var?

Galatasaray'ın yıldızı Osimhen'in neden maske taktığı merak konusu. Detaylar haberimizde.

Galatasaraylı Osimhen neden maske takıyor? Sebebi ne? Sakatlığı mı var?

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen'in maske takma sebebi merak ediliyor. Uzun bir süredir maçlarda maske ile sahaya çıkan Osimhen'in bu alışkanlığının arkasında yatan nedenler araştırılıyor.

Osimhen'in maske takmasının ardında, 2021 yılında Napoli-Inter karşılaşmasında Milan Skriniar ile kafa kafaya çarpışması sonucu yaşadığı ciddi yüz yaralanması yatıyor. Bu olay sonrasında yaklaşık 3.5 saat süren bir ameliyat geçiren Osimhen'in yüzüne 6 plaka, çenesine ise 18 vida yerleştirildi. Bu travmanın ardından, özel olarak tasarlanmış bir maske ile maça çıkmaya başlayan Osimhen, yaşadığı zorlukları "Birçok uykusuz gece geçirdim. Acı içinde uyuyamadım ve yemek yiyemedim. Ama sonuçta ben bir aslanım ve sahip olduğum zihniyeti biliyorum..." sözleriyle ifade etti.

Hürriyet’in haberine göre, Osimhen’in 2021’den beri kullandığı maske, sadece onunla değil, Napoli ile de özdeşleşti. Napoli karnavalı sırasında, hayranı olan çocuklar Osimhen’in maskesini takarak sokaklarda dolaştı. Ayrıca, Osimhen temalı maskeli pastalar satılmaya başlandı ve İtalyan müzisyen Alex Garini, onun için özel bir şarkı besteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler