Gökhan takımdan ayrı çalıştı

Antrenör Ahmet Özen yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Ünal ile kaleci Tolga Zengin ise koşu yaptı.      Gökhan Ünal'ın adalesindeki sakatlığının geçtiği, bu kez de ha

Gökhan takımdan ayrı çalıştı

Antrenör Ahmet Özen yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Ünal ile kaleci Tolga Zengin ise koşu yaptı.
    

Gökhan Ünal'ın adalesindeki sakatlığının geçtiği, bu kez de hafif gribal enfeksiyon nedeniyle takımdan ayrı olarak çalıştığı bildirildi.
    

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda önce yarı sahada daha sonra da tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenör Özen, çift kale maçta geçen haftaki Kocaelispor maçından farklı olarak Gökhan Ünal'ın yerine Alanzinho'ya, Colman'ın yerine ise Selçuk'a as takımda forma şansı verdi.


    

Bu arada özel bir ilköğretim okulu öğrencileri ile bir grup taraftar, antrenör Ahmet Özen ve takım kaptanı Hüseyin Çimşir'e çiçek verdiler.
    

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler