Gözler Tahkim'in TS Kararında

Tahkim Kurulu, Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili son kararını bugün açıklayacak. Futbol Federasyonu yönetiminin maçın tarafsız sahada seyircisiz tekrarı yolundaki kararına Sivasspor tarafından yapılan itirazı görüşen kurulun, hakem Bülent Demirlek'i de

Gözler Tahkim'in TS Kararında

Tahkim Kurulu, Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili son kararını bugün açıklayacak. Futbol Federasyonu yönetiminin maçın tarafsız sahada seyircisiz tekrarı yolundaki kararına Sivasspor tarafından yapılan itirazı görüşen kurulun, hakem Bülent Demirlek'i de dinledikten sonra son sözünü söyleyeceği bildirildi.

Tahkim, bugün FIFA kokartlı Demirlek'e, "Sahaya dönersem 3-5 Sivassporlu futbolcuyu atmak zorunda kalırım dedin mi?" sorusunu yöneltecek. Tahkim maçın sonucuyla ilgili karar verirken hakemin tatil gerekçelerini gözönüne alacak.

Raporunda tatil gerekçelerini sıralarken Sivaslı oyuncuların kendilerine saldıran taraftarlara karşılık vermesini de gösteren Demirlek'ten sözlü ifadesinde bu konuya da açıklık getirmesi istenecek. Eğer Demirlek asıl tatil gerekçesinin taraftarların sahaya inip rakip takım oyuncularına saldırması olduğu konusunda ısrar etmez ise, federasyonun verdiği tekrar kararı büyük olasılıkla onanacak.

Hakem Bülent Demirlek'in "Maçı müsabaka güvenliği kalmadığı için tatil ettim" demesi halinde ise Tahkim Kurulu'nun ya dosyayı eksik inceleme nedeniyle federasyona geri göndereceği ya da maçın sonucunu 3-0 Sivasspor lehine tescil edeceği vurgulandı.
Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler