Güneş futbolculara acımadı

Trabzonspor  ligin ikinci yarı hazırlıklarını eksik bir kadro ile sürdürürken, bordo mavililer bu akşam 17:30'da  kamp yapılan otelin sahasında bir çalışma yapacak. Çalışmayı başkan Sadri Şener ,Mali Sayman Mahmut Aksu ,yöneticiler Derviş Köz ve Serdar Bo

Güneş futbolculara acımadı

Trabzonspor  ligin ikinci yarı hazırlıklarını eksik bir kadro ile sürdürürken, bordo mavililer bu akşam 17:30'da  kamp yapılan otelin sahasında bir çalışma yapacak.

 

Çalışmayı başkan Sadri Şener ,Mali Sayman Mahmut Aksu ,yöneticiler Derviş Köz ve Serdar Boğoçlu da izledi.

 

Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan kondisyon ağırlıklı çalışmaya ameliyat için İstanbul'a giden Tayfun, ile izinli olan Murat Tosun katılmadı.

 

Hafif sakatlıkları bulunan Egemen Gabriç, Gökhan, katılmazken bu futbolcular takımdan ayrı olarak  doktor kontrolünde saha kenarında düz koşu yaptı.

 

SYLVA DA KATILIDI

Trabzonspor'da yabancı futbolcularda kampa katılmaya başladı. Bordo mavili ekipte kaleci Sylva da Antalya'ya gelerek kampa katıldı.

 

Yabancı futbolculardan Arjantinli  Colman ve Brezilyalı Alanzinho ise henüz Antalya'ya gelmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler