Hedef yarı final! Türkiye'nin ilk 11'i belli oldu!

A Milli Takım EURO 2024'te çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Hedef yarı final! Türkiye'nin ilk 11'i belli oldu!

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 şampiyonasında çeyrek final heyecanı yaşanıyor. A Milli Takımımız, turnuvada son sekiz takım arasına kalarak büyük bir başarı elde etti ve şimdi gözünü yarı finale dikti. Türkiye, Hollanda ile karşı karşıya gelecek ve bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Mücadelenin Detayları
Maç, Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve 22.00'de başlayacak. Mücadelede Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak. Turpin'in yardımcıları yine Fransız hakemler Nicolas Danos ve Benjamin Pages olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer olacak. VAR görevini ise Fransız Jerome Brisard üstlenecek.

Kadrolarda Son Durum
A Milli Takım'da kart cezaları bulunan İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü bu maçta forma giyemeyecekler. Hollanda'da ise herhangi bir cezalı oyuncu bulunmuyor, tam kadro sahaya çıkacaklar.

TÜRKİYE:Mert Günok, Samet Akaydin, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Abdülkerim Bardakcı, Salih Özcan, Mert Müldür, Kenan Yıldız, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan.

HOLLANDA:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler