Heidenheim - RB Leipzig Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Heidenheim - RB Leipzig Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Heidenheim - RB Leipzig Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Almanya Bundesliga’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Heidenheim ile RB Leipzig, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Heidenheim - RB Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Heidenheim - RB Leipzig Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Heidenheim ile RB Leipzig, 6 Ekim 2024 Pazar günü Voith Arena Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 16:30’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Heidenheim - RB Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, beIN SPORTS MAX 1, tivibu SPOR 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için beIN SPORTS MAX 1, tivibu SPOR 1 üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Heidenheim - RB Leipzig Maçı Hakemi Kim?

Bu kritik karşılaşmayı hakem Sascha Stegemann yönetecek.

Leipzig - Heidenheim Maçı Öncesi Öne Çıkan İstatistikler

Heidenheim, Leipzig ile oynadığı sekiz Bundesliga maçının yalnızca birini kazanabildi (3 beraberlik, 4 mağlubiyet). Heidenheim’ın tek galibiyeti Mart 2015'te, Bundesliga 2'de Leipzig'i iç sahada 2-0 mağlup ettiği maçta gelmişti.

Leipzig ise Bundesliga'da 16 maçtır mağlup olmuyor (10 galibiyet, 6 beraberlik) ve bu, kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisi. Aynı zamanda Leipzig, şu anda Bundesliga’da devam eden en uzun yenilmezlik serisine sahip takım konumunda.

Bu sezon Bundesliga'da en fazla gole kapama yapan iki takım da bu karşılaşmada sahaya çıkacak: Leipzig 4 maçta, Heidenheim ise 3 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Leipzig’in santrforu Benjamin Sesko, Nisan ayından bu yana Bundesliga’da 9 gol atarak dikkat çekti. Bu dönemde Sesko'dan daha fazla gol atan sadece iki oyuncu bulunuyor: Andrej Kramaric (11 gol) ve Harry Kane (10 gol).

Ayrıca Leipzig kalecisi Peter Gulacsi, bu sezon Bundesliga'da en yüksek kurtarış yüzdesine sahip file bekçisi olarak öne çıkıyor (%90).

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler