Hoca meçhul yardımcı M.Diyadin

Teknik direktör arayışlarında her gün yeni bir ismin gündeme geldiği Trabzonspor, hocasını henüz bulamazken yardımcısını buldu.

Hoca meçhul yardımcı M.Diyadin

Trabzonspor başkanı Sadri Şener bugün Trabzon'da yaptığı açıklamada Trabzonspor'un teknik direktörünün pazartesi veya salı günü belli olacağını söylerken, "Teknik direktör kim olursa olsun yardımcısı Metin Diyadin olacak" dedi.

Trabzon doğumlu, olup eski Trabzon bölgesi hakemlerinden Erdoğdu Diyadin'in oğlu olan Metin Diyadin Futbol yaşantısına Trabzonspor alt yapısında başlayıp, bütün kategorilerde oynadıktan soınra O dönemlerde kurulan Trabzonspor 3.lig ve 2. lig takımlarında futbol oynadı. Daha sonra Ankara Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'de futbol yaşantısına devam etti.

Antrönörlük yaşamına Gençlerbirliği Oftaşspor'da başlayan Metin Diyadin sırasıyla Eskişehirspor ve Rizespor'da da kısa sürelerle teknik adamlık görevi yaptı.

Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın güvendiği bir isim olan Metin Diyadin'in bir dönem Fenerbahçe adına oyuncu takip ettiği de biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler