Hugo Broos Bunları dedi mi

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların baş mimarı Teknik Direktör Hugo Broos Belçika gazetesine verdiği açıklamaların hatalı tercüme sonrası çarpıtıldığını söyledi. Türkiye'nin Resmi Haber Ajansı Olan Anadolu Ajansı'nı (AA) yeteneksiz ve kötü bir çevi

Hugo Broos Bunları dedi mi

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların baş mimarı Teknik Direktör Hugo Broos Belçika gazetesine verdiği açıklamaların hatalı tercüme sonrası çarpıtıldığını söyledi. Türkiye'nin Resmi Haber Ajansı Olan Anadolu Ajansı'nı (AA) yeteneksiz ve kötü bir çeviri yapmakla suçladı.

Broos Bunları da demedi mi?

1- Bu takım şampiyon olamaz
Bordo -mavili takım Isparta Davraz'da sezon hazırlık kampını gerçekleştirirken göreve gelen teknik direktör Hugo Broos, "Bu kadro ile şampiyonluk gelmez. Dört oyuncu alınması lazım. Ancak o zaman yarışabilir" demişti.

2-Karaman beni tedirgin etti
Broos , sportif direktör Ünal Karaman'dan rahatsızlık duyduğunu açıklamıştı. Belçikalı, şöyle konuşmuştu: "Henüz görev tanımı yapılmamış birinin geleceği size söylense, endişe duyarsınız. Ben de tedirgin oldum."

3- Körler görsün diye oynattım
Kayserispor maçında 28. dakikada oyundan aldığı Yattara için "Körler görsün diye oynattım" açıklaması gündem yarattı. Bu sert sözler, Yattara'nın oynayabileceğini söyleyen yöneticilere bir mesaj olarak algılandı.

4- Alanzinho'yu düşünmüyorum
Beşiktaş maçı öncesinde bir televizyon kanalına röportaj veren Hugo Broos, "Alanzinho'yu ilk 11'de oynatmayı düşünmüyorum. İyi bir oyuncu ama sistemimde ona yer yok" demiş, yönetim bu sözlere tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler