İşte Montella'nın Galler maçı muhtemel 11'i! Trabzonsporlu futbolcular oynayacak mı?

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi mücadelesinde Galler'e konuk olacak.

İşte Montella'nın Galler maçı muhtemel 11'i! Trabzonsporlu futbolcular oynayacak mı?

UEFA Uluslar Ligi heyecanı başlıyor. A Milli Futbol Takımımız, ilk maçında Galler'e konuk olacak. Zorlu mücadelenin öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella, sahaya süreceği 11 kişilik kadroyu büyük ölçüde belirledi. İşte ayrıntılar...

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 6 Eylül Cuma günü 21.45'te Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Milliler, Galler ile daha önce resmi olarak 9 kez karşılaştı. Bu maçlardan 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası Elemeleri ve Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yapılan bu karşılaşmalarda Türkiye, rakip filelere 10 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.

En son 21 Kasım 2023'te EURO 2024 elemelerinde Cardiff'te karşılaşan iki ekipten Galler, 7. dakikada Neco Williams ile öne geçmişti. Ancak A Milli Takım, 70. dakikada Yusuf Yazıcı'nın golüyle eşitliği sağlamıştı. Türkiye, Galler ile oynadığı son iki maçta yenilgi yüzü görmedi.

2028 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında oynanan iki karşılaşmada Türkiye, Galler'e karşı bir galibiyet ve bir beraberlik aldı. Samsun'da oynanan mücadelede Umut Nayir ve Arda Güler'in golleriyle Türkiye 2-0 galip gelmişti.

Teknik direktör Vincenzo Montella, bu önemli mücadele öncesi sahaya süreceği kadroyu büyük oranda netleştirdi.

Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Çağlar, Merih, Kaan, İsmail, Orkun, Hakan, Arda, Kenan, Barış Alper.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler