Juventus - Lazio Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Juventus - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar:

Juventus - Lazio Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

İtalya Serie A’da 8. hafta heyecanı devam ederken Juventus, sahasında Lazio’yu ağırlıyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Juventus ve sezonun dikkat çeken ekiplerinden Lazio arasındaki bu önemli karşılaşma, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Juventus - Lazio maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar:

Juventus - Lazio Maçı Ne Zaman?

Juventus ile Lazio arasındaki mücadele, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak. Serie A’da zirve mücadelesinde büyük önem taşıyan bu maçta iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak.

Juventus - Lazio Maçı Saat Kaçta?

Bu kritik karşılaşma 21:45'te başlayacak. Futbolseverler, heyecan dolu mücadeleyi belirtilen saatte canlı olarak takip edebilecekler.

Juventus - Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Juventus - Lazio mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Maçı bu platformlardan canlı izleyebilirsiniz.

Juventus’un Son Durumu

Juventus, bu sezon çıktığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Siyah-beyazlı ekip, Serie A’da namağlup yoluna devam ederken kalesinde sadece 1 gol gördü ve 10 gol attı. Juventus, Napoli ve Inter’in ardından 3. sırada yer alıyor.

Lazio’nun Son Durumu

Lazio, bu sezon oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. İtalyan ekibi, 14 gol atıp kalesinde 11 gol gördü ve puan tablosunda Juventus’un hemen ardında, 4. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler