Keçiörengücü - Pendikspor Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Keçiörengücü - Pendikspor Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Keçiörengücü - Pendikspor Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Türkiye Trendyol 1. Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Keçiörengücü ile Pendikspor, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Keçiörengücü - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Keçiörengücü - Pendikspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Keçiörengücü ile Pendikspor, 6 Ekim 2024 Pazar günü Keçiören Aktepe Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 13:30’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

keciorengucu.jpg

Keçiörengücü - Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, beIN SPORTS 2, tabii kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için beIN SPORTS 2, tabii üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Keçiörengücü - Pendikspor Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Maç öncesi her iki takımın da kadrosu merak ediliyor. Ancak Keçiörengücü - Pendikspor karşılaşmasının ilk 11'leri henüz açıklanmadı. Kadrolar açıklandığında güncel bilgilerle size sunacağız.

Keçiörengücü - Pendikspor Maçı Hakemi Kim?

Bu kritik karşılaşmayı hakem Mehmet Ali Özer yönetecek. Yardımcıları ise Abdülhamit Söyler, Kemal Mavi olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler