Kenan Sofuoğlu ayağını kırdı

Hastaneye kaldırılan ve tedavisi sonrasında evinde istirahat eden Kenan Sofuoğlu "Ameliyatı şu anda düşünmüyorum. Zamana bıraktım." dedi. Sakarya'da yaşayan Kenan Sofuoğlu Serdivan İlçesi Kırantepe mevkiinde haftada 4 gün bisiklet ve motorsiklet ile antre

Kenan Sofuoğlu ayağını kırdı
Hastaneye kaldırılan ve tedavisi sonrasında evinde istirahat eden Kenan Sofuoğlu "Ameliyatı şu anda düşünmüyorum. Zamana bıraktım." dedi.

Sakarya'da yaşayan Kenan Sofuoğlu Serdivan İlçesi Kırantepe mevkiinde haftada 4 gün bisiklet ve motorsiklet ile antreman yaptığını söyleyerek "Bisiklet ve motorsiklet ile antreman yaparak şampiyonaya hazırlanıyorum. Motorsikletle yaptığım antreman sırasında sol ayağım döndü. Daha önce İspanya'nın Valencia kentinde yaptığım test sürüşü sırasında bu ayak bağlarım hasar görünce burkmayla birlikte kırıldı. İstanbul'da hastaneye gittim. Burada doktorum zamana bırakmamı istedi. Şu anda da evimde istirahat ediyorum" dedi.

Kenan Sofuoğlu tedavisi sonrasında 2010 Dünya Şampiyonası öncesinde 22-24 Ocak tarihlerindeki Portekiz de yapılacak olan testlere katılıp katılmayacağı yönündeki soruya ise şu cevabı verdi:

"Bu 3 haftalık süreçten sonra belli olacak. Ben testlere katılmak istiyorum. En azından sezona iyi bir şekilde başlamam için bu gerekli."

Resmi testlere katılmaması halinde şampiyonaya geride başlamış olacağını söyleyen Sofuoğlu " Önümdeki bu 3 haftalık süreç var. Bu süreci iyi değerlendirmek istiyorum" dedi.

Kenan Sofuoğlu, 2009 Dünya Supersport Şampiyonası'nın üçüncü sırada tamamlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler