Kimseye Diyet Borcumuz Yok

Yıldırım Demirören'in, Ankaraspor maçının ardından yaptığı, “Futbol Federasyonu ayağını denk alacak. Masaya yumruğumuzu vurursak, altından kalkamazlar” sözlerine Haluk Ulusoy'dan cevap geldi. Federasyon Başkanı, “Sezonun ilk haftasından başlamak üzere, ba

Kimseye Diyet Borcumuz Yok

Yıldırım Demirören'in, Ankaraspor maçının ardından yaptığı, “Futbol Federasyonu ayağını denk alacak. Masaya yumruğumuzu vurursak, altından kalkamazlar” sözlerine Haluk Ulusoy'dan cevap geldi.

 Federasyon Başkanı, “Sezonun ilk haftasından başlamak üzere, bazı kulüp başkanlarının düzeysiz, tutarsız, mesnetsiz açıklamaları, futbol ortamını gerginleştirmektedir” ifadesini kullandı.

Ulusoy'un hedefinde Trabzon Başkanı Nuri Albayrak ile Konya Başkanı Ahmet Şan da vardı.

'Hadlerine değil!'
Ulusoy, şöyle devam etti: “Bir kulüp başkanının çıkıp diyet istemeye kalktığı, bir diğerinin yumruğu indirdikleri takdirde kimsenin bunun altından kalkamayacağından söz ettiği, bir başkasının da bu sezon kendilerinin kurban seçildiğini belirttiği maksadını aşan bu açıklamalar, rahatsız edici bir boyuta ulaşmıştır. Federasyonumuzun kimseye verilecek bir hesabı olmadığı gibi, hiçbir kişi ya da kuruma diyet borcu yoktur. Bu sözler hiçbir kulübün haddi değildir.”

Başvurudan
vazgeçildi

Ulusoy bu açıklamaları yaparken, Beşiktaş Yönetimi, Nobre'nin Ankaraspor maçında sayılmayan golü için Federasyon'a itiraz etme hazırlığını durdurdu. Maçın tekrarı için 4 ve 5. maddeleri inceleyen Hukuk Kurulu, lehte karar alınmasının mümkün olmadığına hükmedince, itirazdan vazgeçildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler