Kritik zirve! Hacıosmanoğlu 4 büyüklerin başkanları ile bir arada

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 4 büyük kulübün başkanı ile bir araya geldi.

Kritik zirve! Hacıosmanoğlu 4 büyüklerin başkanları ile bir arada

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ülkenin en köklü ve en büyük futbol kulüplerinin başkanlarıyla Riva'daki TFF tesislerinde önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Bu toplantıya Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan katıldı.

Futbol dünyasında büyük yankı uyandıran bu görüşmede, Türk futbolunun geleceğine dair kritik konuların ele alındığı belirtiliyor.

Toplantının ardından kamuoyuna bir açıklama yapılacağı ve Türk futbolunun geleceğini ilgilendiren önemli kararların paylaşılacağı öğrenildi.

Kulüplerin hem ekonomik hem de sportif anlamda yaşadıkları sorunların yanı sıra, Türk futbolunun yapısal reformları, altyapı projeleri ve uluslararası başarı hedeflerinin de toplantının gündem maddeleri arasında yer aldığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler