Kupada zor bir gruba düştük

TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Denizli Belediyespor'un başkanı Namık Kemal Eraslan, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Denizli Belediyespor, Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü ve Orduspor'un yer aldığını hatırlattı.Galatasaray gibi ''devasa'' bir tak

Kupada zor bir gruba düştük

TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Denizli Belediyespor'un başkanı Namık Kemal Eraslan, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Denizli Belediyespor, Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü ve Orduspor'un yer aldığını hatırlattı.

Galatasaray gibi ''devasa'' bir takım, Türkiye liglerinin ''dördüncü büyüğü'' olarak anılan Trabzonspor, ve 100 yıllık geçmişi olan Ankaragücü ile aynı gruba düşmenin kendilerini üzdüğünü belirten Eraslan, ''Tarihimizde ilk defa kupada gruplara kaldık. Ama, çok şanssız bir kura çektik. Haddimizi ve durumumuzu bilerek, çıkıp sahada futbolumuzu oynayacağız. Bu grupta puan alabilir miyiz diye ciddi ciddi düşünmeye başladık'' dedi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş da çok zor bir gruba düştüklerini, güçlü rakipleri karşısında iyi futbol oynayarak, mücadele vereceklerini bildirdi.

Dolutaş, (B) Grubu'nda Denizli'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını, gruplara kalmalarının bile kendileri için büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler