Londra'da 30 yıl sonra faaliyetlerini dondurmuştu! Pekünspor FC iddialı geliyor

Pekünspor FC, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Londra'da 30 yıl sonra faaliyetlerini dondurmuştu! Pekünspor FC iddialı geliyor

Londra’da 30 yılın ardından geçen yıl faaliyetlerini donduran Pekünspor FC sahalara geri döndü.

Kulübün yeni başkanı ise Zafer Tarhan oldu. Genç bir yönetimle yola koyulan Kırmızı-Beyazlılar, hedefini şampiyonluk olarak belirledi

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan Gümüşhane Pekünlü gurbetçiler tarafından 1991 yılında kurulan ve geçen sezon faaliyetlerini donduran Pekünspor geri döndü.

Yapılan istişareler sonucunda kulübün yeni başkanı Zafer Tarhan oldu. İngiltere Pekünlüler Derneği’nin onayıyla oluşan yönetim kurulunda ise Zafer Tarhan (Başkan), Emrah Sağlam (Asbaşkan), Selim Keleş (Başkan Yardımcısı), Mehmet Targan (Mali Sekreter), Aykut Nas (Üye), Hüseyin Sağlam (Üye) isimleri yer aldı. Disiplin Kurulu da Halis Özer, Şener Macit, Mustafa Keleş, Erol Özdemir ve Engin Özdemir isimlerinden oluştu. Antrenörlüğünü Şenol Nas’ın yaptığı Pekünspor, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hazırlanıyor.

pekunspor-2.webp

Duygularını paylaşan Başkan Zafer Tarhan, “Öncelikle bana bu görevi layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Bayrağı daha yukarıya çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Her yıl bir üst lige yükselmeye çalışacağız. Bu zorlu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız olacak” ifadelerini kullandı. Yeni yönetimde yer alan Asbaşkan Emrah Sağlam ise, “Sağlam bir yönetim oluştu. İyi de bir kadro kurup başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi. Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Ünlüpınar (Pekün) Beldesi’nin Başkanı Fikri Özer de bir paylaşım yaparak yeni yönetime başarılar diledi ve tüm Pekünlülerin bu takıma sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

Genç bir yönetimle yola koyulan Pekünspor, Ada’da nice başarılar elde etmeyi hedefliyor.

pekunspor-1.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler