Macaristan - Hollanda Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Macaristan - Hollanda maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Macaristan - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmayla ilgili tüm bilgiler...

Macaristan - Hollanda Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. A Ligi 3. Grup'ta Macaristan, sahasında Hollanda'yı ağırlıyor. Grupta kritik bir mücadeleye sahne olacak bu karşılaşmada Macaristan, ev sahibi avantajını kullanarak güçlü rakibi Hollanda karşısında puan ya da puanlar almayı hedefliyor. Futbolseverler, Macaristan - Hollanda maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Macaristan - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmayla ilgili tüm bilgiler...

Macaristan - Hollanda maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Macaristan, sahasında güçlü Hollanda'yı konuk edecek. Bu kritik karşılaşma, 11 Ekim 2024 Cuma günü oynanacak.

Macaristan - Hollanda maçı saat kaçta başlayacak?

Macaristan - Hollanda mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te başlayacak. Ev sahibi Macaristan, Hollanda karşısında puan almayı hedefliyor.

Macaristan - Hollanda maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu heyecan dolu mücadele Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Exxen aboneliğiyle bu maçı izleyebilirler.

Macaristan - Hollanda muhtemel 11'ler

Hollanda’nın kadrosunda Zirkzee, Gakpo, Xavi Simons, Frimpong gibi önemli isimler yer alıyor. Macaristan ise ev sahibi avantajını kullanarak sahada etkili bir performans sergilemek istiyor.

Uluslar A Ligi 3. Grup Puan Durumu

    1. Almanya: 4 puan
    1. Hollanda: 4 puan
    1. Bosna Hersek: 1 puan
    1. Macaristan: 1 puan

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler