Mehmet Özdilek'in açıklaması

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor'un ligin en dinamik ve formda ekibi olduğunu belirterek Trabzonspor'a karşı oynamanın kolay olmayacağını söyledi.  Medical Park Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenman

Mehmet Özdilek'in açıklaması

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor'un ligin en dinamik ve formda ekibi olduğunu belirterek Trabzonspor'a karşı oynamanın kolay olmayacağını söyledi.

 Medical Park Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sahasında oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

 Teknik Direktör Mehmet Özdilek, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, iki aydır Antalya dışında kampta bulunduklarını ve dün itibarıyla kendi antrenman sahalarında çalışmaya başladıklarını söyledi.

 Antalya'daki hava şartlarının hem rakipleri hem de kendileri açısından problem olduğunu belirten Özdilek, ''Sahamızda yine büyük bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Şu anda Trabzonspor, ligin en dinamik ve formda ekibi. Onlara karşı oynamak kolay olmayacak. Ancak biz de iyi bir takımız. Rakip kim olursa olsun her zaman sahaya kazanmak için çıkıyoruz'' dedi.

 Trabzonspor maçında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu vurgulayan Özdilek, rakibin gücünü bilerek oynayacaklarını ve stratejik oynamaları gerektiğini kaydetti. Trabzonspor'un yenilmeyecek bir rakip olmadığını dile getiren Özdilek, şöyle devam etti:

''Oynanmamış her maç kazanılmaya aday maçtır. Bu felsefeyle inşallah sahaya çıkıp istediğimiz puanı alırız. Trabzonspor Antalya'ya gelmeden önce 10 gün içerisinde 3 tane büyük maç oynamış olacak. Yoğun bir süreçten geçiyorlar. Ancak kadro derinliği yüksek bir takım. Biz kendi avantajlarımızı en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Rakibimizin dezavantajları ve güçlü yönleri var. Güçlü olan yanlarına önlem alıp zayıf yanlarından da yararlanmak istiyoruz. Futbol adına güzel bir gece olacak.''

Kırmızı-beyazlı golcü futbolcu Veysel Cihan da, Trabzonspor'un ilk iki hafta sonunda formda olduğunu gösterdiğini söyledi. Trabzonspor maçının zorlu geçeceğini söyleyen Veysel, ''Takım kalitesi olarak iyi bir takımız. Mücadeleci oyunumuzu ön plana çıkardığımız takdirde bu maçtan iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Tek hedefimiz Trabzonspor maçını kazanmak'' dedi.

 -ALİ ZİTOUNİ VE ÖMER ÇATKIÇ ANTRENMANA KATILMADI-

 Kırmızı-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Mehmet Özdilek gözetiminde gerçekleşen antrenmana hafif koşuyla başladı. Daha sonra kondisyona yönelik çalışan futbolcular, ardından da dar alanda kısa paslaşma ve orta-şut çalışması gerçekleştirdiler.

Öte yandan kaleci Ömer Çatkıç ve orta saha oyuncusu Ali Zitouni, sakatlıkları nedeniyle antrenmana katılmadılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler