Midtjylland - Kopenhag Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler

Midtjylland - Kopenhag Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler İşte tüm detaylar...

Midtjylland - Kopenhag Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler

Midtjylland ile Kopenhag arasındaki bu heyecan verici karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler için, maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu. Peki Midtjylland - Kopenhag Maçı İzle: Hangi Kanalda? Saat Kaçta? İlk 11'ler İşte tüm detaylar...

Midtjylland - Kopenhag Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Midtjylland ile Kopenhag arasındaki bu heyecan verici karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler için, maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu. Maç, S Sport kanalından canlı olarak yayımlanacak. Ayrıca, çeşitli dijital platformlardan da maçı izleme fırsatı bulabilirsiniz. Maçı internet üzerinden izlemek isteyenler, S Sport Plus uygulamasını kullanarak mücadeleyi takip edebilirler.

Midtjylland - Kopenhag Maçı Saat Kaçta?

Danimarka Süper Ligi'nde büyük heyecana sahne olacak olan Midtjylland - Kopenhag maçı, 14 Eylül 2024 tarihinde saat 19:00'de başlayacak. Taraftarlar ve futbolseverler, bu zorlu maçı ekran başından takip edebilecekler.

Midtjylland - Kopenhag Maçı İlk 11'ler

Midtjylland ve Kopenhag’ın sahaya nasıl bir kadroyla çıkacağı merak ediliyor. Maçtan önce kadrolar açıklanacak olsa da, her iki takımın da en güçlü ilk 11’lerini sahaya sürmesi bekleniyor. İşte tahmin edilen ilk 11'ler:

Midtjylland Tahmini İlk 11:

  1. Jonas Lössl
  2. Joel Andersson
  3. Henrik Dalsgaard
  4. Juninho
  5. Paulinho
  6. Kristoffer Olsson
  7. Evander
  8. Charles
  9. Anders Dreyer
  10. Sory Kaba
  11. Gustav Isaksen

Kopenhag Tahmini İlk 11:

  1. Kamil Grabara
  2. Kevin Diks
  3. David Khocholava
  4. Denis Vavro
  5. Victor Kristiansen
  6. Lukas Lerager
  7. Rasmus Falk
  8. Viktor Claesson
  9. Mohamed Daramy
  10. Hákon Arnar Haraldsson
  11. Diogo Gonçalves

Midtjylland - Kopenhag Maçı Nerede Oynanacak?

Bu heyecan verici karşılaşma, Midtjylland’ın ev sahibi olduğu MCH Arena stadyumunda oynanacak. Taraftarlar stadyumu doldurarak takımlarını desteklemeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler