Milli Takım'da Galler ve İzlanda hazırlıkları başladı!

Milli Takım'da Galler ve İzlanda ile oynanacak müsabakanın hazırlıkları başladı.

Milli Takım'da Galler ve İzlanda hazırlıkları başladı!

UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçlar için bugün İstanbul'da toplanan A Millî Takım, kamptaki ilk çalışmasını Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular video toplantı ve fitness salonundaki ısınma ve mobilizasyon çalışmalarının ardından sahaya geldi.

Sahada ısınma bölümünün ardından tek pas ve taktik çalışmalar yapıldı. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncuların bir bölümü yenileme antrenmanı yaparken, diğer grup ise çift kaleli taktik maç yaptı. İzinli olan Kerem Aktürkoğlu ile sol kasığında zorlanma bulunan Semih Kılıçsoy ve kalçasında ağrı hisseden Hakan Çalhanoğlu idmana katılmadı.

milli1.webp

Ay-Yıldızlıların bugünkü çalışmasında yeterli oyuncu sayısını sağlamak için Ümit Millî Takımımızdan da yedi futbolcu yer aldı. Kaleciler Deniz Dilmen, Emre Bilgin ve Jankat Yılmaz, savunma oyuncuları Emrecan Terzi ve Metehan Balcı ile orta saha mevkiindeki futbolculardan Bartuğ Elmaz ve Yunus Emre Konak A Millî Takım ile saha antrenmanına katıldı.

A Millî Takım'ın antrenmanı öncesinde TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella'yı ofisinde ziyaret etti ve kendisiyle bir süre görüştü. Görüşmede TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı da yer aldı.

milli2.webp

Hacıosmanoğlu, daha sonra antrenman sahasına gelerek, TFF Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz, Fuat Göktaş, Ceyhun Kazancı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Temel Bozbağ ve Ural Aküzüm ile birlikte Ay-Yıldızlıların çalışmasını izledi.

A Millî Takım, yarın saat 17.30'da yapacağı idmanla 6 Eylül Cuma günü Galler ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler