Milliler zorlu deplasmanı aştı! Türkiye 4-2 İzlanda

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile karşı karşıya geldiği zorlu mücadeleden galip olarak ayrıldı.

Milliler zorlu deplasmanı aştı! Türkiye 4-2 İzlanda

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelesinde Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzlanda'ya konuk oldu.

Reykjavik’teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada zorlu hava şartlarına rağmen A Milli Takımımız sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrılarak önemli bir zafer elde etti.

İzlanda'dan Erken Gol

Maçın henüz başında, 3. dakikada İzlanda, Orri Óskarsson'un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Türkiye devreyi geride kapattı. A Milli Takımımız, ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlansa da ikinci yarıya bambaşka bir motivasyonla başladı.

İkinci Yarıda Muhteşem Geri Dönüş

İkinci yarıya hızlı başlayan Türkiye, 62. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle eşitliği sağladı. Bu golden sadece 5 dakika sonra, Türkiye Hakan Çalhanoğlu’nun penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın son anlarına kadar heyecan devam etti.

İzlanda Pes Etmedi, Türkiye Zaferi Bırakmadı

Maçın 83. dakikasında İzlanda, Andri Guðjohnsen'in golüyle 2-2’lik beraberliği yakaladı. Ancak Türkiye, genç yıldız Arda Güler’in 87. dakikada attığı golle bir kez daha öne geçti. Uzatma dakikalarında ise Kerem Aktürkoğlu, 90+5’te skoru 4-2’ye getirerek A Milli Takımımızın galibiyetini perçinledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler