Nuri Albayrak'ın Vedası mı?

Trabzonspor'da Akyazı Projesinin oluşturulması için çalışmaların yanı sıra kongre kulisleri de aralıksız sürüyor. 9-10 Şubatta yapılacak olağan kongre öncesi adaylığı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan mevcut başkan Nuri Albayrak bu konudaki sessizl

Nuri Albayrak'ın Vedası mı?

Trabzonspor'da Akyazı Projesinin oluşturulması için çalışmaların yanı sıra kongre kulisleri de aralıksız sürüyor. 9-10 Şubatta yapılacak olağan kongre öncesi adaylığı konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan mevcut başkan Nuri Albayrak bu konudaki sessizliğini sürdürüyor. Kongrede yeniden aday olup olmayacağı kesin olarak netleşmeyen mevcut başkan Nuri Albayrak Trabzon'un çeşitli yerlerinde yer alan Bilboardlara verdiği ilanla Akyazı projesinin yapımına katkı sı olanlara teşekkür etti.

Akyazı projesinin resimlerinin süslediği Bilboordlara verilen ilanda “ Bu projeye emeği geçen herkese teşekkür ederiz “ Nuri Albayrak“ denildi.

 

Trabzon da bilboordlara verilen ilan Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak'ın kongrede yeniden aday olmayacağı ve bu yolla veda ettiği şeklinde yorumlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler