ÖDTÜ'de TS taraftarı için tören

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde elim bir trafik kazasında vefat eden Trabzonspor taraftarları Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Bünyamin Kahriman için tören düzenlendi. ODTÜ'DE düzenlenen törene Trab

ÖDTÜ'de TS taraftarı için tören

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde elim bir trafik kazasında vefat eden Trabzonspor taraftarları Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Bünyamin Kahriman için tören düzenlendi.

ODTÜ'DE düzenlenen törene Trabzonspor kulübünü temsilen Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Tunç, Rektör Prof. Dr. Ahmet Acar, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. İsmet Erkmen, Büyamin Kahriman'ın babası Kemal Kahriman, hocaları ve öğrenci arkadaşları katıldı.



Tören gerçekleştirilen konuşmaların ardından, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü önünde Bünyamin Kahriman anısına ağaç dikilmesiyle son buldu.

Bünyamin Kahriman ve hayatını kaybeden taraftarlarımıza bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, arkadaşlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler