Özen: Yolumuza devam ediyoruz

TFF 2. Lig 3. Grup'ta sahasında Akçaabat Sebatspor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör Ahmet Özen, rakipleri karşısında 3-0 gibi çok net bir skorla 3 puan aldıklarını söyledi. Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakanın başından

Özen: Yolumuza devam ediyoruz

TFF 2. Lig 3. Grup'ta sahasında Akçaabat Sebatspor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'da, teknik direktör Ahmet Özen, rakipleri karşısında 3-0 gibi çok net bir skorla 3 puan aldıklarını söyledi.

Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakanın başından sonuna kadar oyunu istedikleri gibi yönlendirdiklerini belirterek, ''Erken gelen golden sonra takımın kendine güveni artması neticesinde 3-0 gibi çok net bir skorla skorla bu karşılaşmadan 3 puan aldık. Sonuçta etkili ve iyi oyunumuzla iyi bir rakip karşısında galip geldik. Takımımız adına istikrarın yakalanması için bu karşılaşmadan alacağımız sonuç çok değerliydi'' dedi.
Önlerinde Ofspor maçının olduğunu kaydeden Özen, ''Ligin iyi ekiplerinden Ofspor ile karşılaşacağız. Dengeli ve kaliteli oyuncu kadrosuna sahip bir ekip ile oynayacağız. Ancak biz öncelikle kendi adımıza yapabileceklerimizi, yer neresi olursa olsun kolektif futbol adına iyi şeyler ortaya koymak istiyoruz. Bu karşılaşmadan da alacağımız 3 puan ile yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler