Real Madrid - Atalanta maçı hangi kanalda? Nerede izlenir? Maç kadrosu, ilk 11'ler! UEFA Süper Kupa

Real Madrid - Atalanta maçına saatler kala sporseverler maçın yayınlanacağı kanalı ve ilk 11'leri araştırıyor. Detaylar haberimize.

Real Madrid - Atalanta maçı hangi kanalda? Nerede izlenir? Maç kadrosu, ilk 11'ler! UEFA Süper Kupa

UEFA Süper Kupa maçında gözler Arda Güler'in üzerinde olacak.

Hazırlık maçlarındaki performansıyla dikkat çeken genç yetenek, yeni sezonda Real Madrid'in en önemli hücum oyuncularından biri olmaya aday. Gian Piero Gasperini yönetimindeki Atalanta ise Ademola Lookman, De Ketelaere, Koopmeiners, Ederson, Scalvini ve El Bilal Touré gibi önemli isimlere sahip. Real Madrid ise Endrick ve Mbappé gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendirerek yeni sezona güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.

Peki, Real Madrid - Atalanta UEFA Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmanın detayları...

REAL MADRID - ATALANTA MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Süper Kupa finali hakkında detaylar netleşti. Real Madrid ile Atalanta arasında oynanacak bu mücadele, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'da başlayacak.

UEFA SÜPER KUPA MAÇI HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi finalinde Dortmund'u mağlup eden Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi'ni Bayer Leverkusen karşısında kazanan Atalanta ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

REAL MADRİD - ATALANTA MAÇI KADROSU

Real Madrid: Courtis, Carvajal, Miliao, Rüdiger, Mendy, Valverde, Tchoumaeni, Bellingham, Rodrygo, Mbappe, Vini Jr.

Atalanta: Musso, Djimsiti, Hien, Kolasinac, Zappacosta, Ruggeri, Ederson, De Room, Pasalic, Lookman, De Ketelaere

ARDA GÜLER İLK 11'DE Mİ? UEFA SÜPER KUPA

EURO 2024 tatilinin ardından Real Madrid'in ABD kampına katılan Arda Güler, Milan ve Barcelona ile oynanan hazırlık maçlarına ilk 11'de başlarken, Chelsea maçında süre almadı.

UEFA Süper Kupa finalinde Ancelotti, Arda Güler'e 11'de şans vermedi.

UEFA SÜPER KUPA'YI EN FAZLA KAZANAN TAKIMLAR

Real Madrid: 5
Barcelona: 5
Milan: 5
Liverpool: 4
Atletico Madrid: 3

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler