Real Sociedad - Atlatico Madrid Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Real Sociedad - Atlatico Madrid Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Real Sociedad - Atlatico Madrid Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

İspanya LaLiga’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Real Sociedad ile Atlatico Madrid, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Real Sociedad - Atlatico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Real Sociedad - Atlatico Madrid Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Real Sociedad ile Atlatico Madrid, 6 Ekim 2024 Pazar günü Estadio de Anoeta Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 22:00’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Real Sociedad - Atlatico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, EXXEN, S Sport, S Sport Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için EXXEN, S Sport, S Sport Plus üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Real Sociedad - Atlatico Madrid Maçı Hakemi Kim?
Bu kritik karşılaşmayı hakem Isidro Diaz de Mera Escuderos yönetecek. Yardımcıları ise - olacak.

Real Sociedad - Atletico Madrid Maçına Dair Dikkat Çeken İstatistikler

Real Sociedad, Atletico Madrid'i konuk ettiği son dört La Liga maçında galibiyet yüzü göremedi (1 beraberlik, 3 mağlubiyet). Sociedad, bu sezon en uzun galibiyetsizlik serisini Barcelona'ya karşı yaşarken (8 maç), Atletico'ya karşı da kazanamama serisini sürdürmek istemiyor.

Atletico Madrid, Sociedad ile oynadığı son üç La Liga maçını kazandı ve bu maçların her birinde ikişer gol atmayı başardı. Atletico, bu sezon La Liga'da oyuna sonradan giren oyuncularıyla en fazla gol atan takım konumunda (6 gol), ayrıca duraklama dakikalarında (90+), attığı gollerle Villarreal’in ardından (5), en fazla puan toplayan ikinci takım.

Bu maçta iki formda kaleci karşı karşıya gelecek: Real Sociedad'ın kalecisi Alex Remiro ve Atletico Madrid'in kalecisi Jan Oblak. İkisi de La Liga’nın ilk sekiz haftasında en fazla gole kapama yapan isimler (4 clean sheet). Ayrıca, Oblak, bu sezon en az dört maç oynayan kaleciler arasında en yüksek kurtarış yüzdesine sahip (%82).

Real Sociedad teknik direktörü Imanol Alguacil, La Liga kariyerinde en fazla mağlup olduğu meslektaşı olan Diego Simeone’ye karşı bu kez sahadan galip ayrılmak için mücadele verecek. Alguacil, Simeone'ye karşı 7 kez mağlup oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler