Rize Diyadin'le prensipte anlaştı

Türkcell Süper Lig'den düşmesi kesinleşen ve teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Metin Diyadin ile prensipte anlaştı. Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'u tanıdığını belirterek, 'Karşılıklı görüşmele

Rize Diyadin'le prensipte anlaştı

Türkcell Süper Lig'den düşmesi kesinleşen ve teknik direktör Erdoğan Arıca ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Metin Diyadin ile prensipte anlaştı.

Diyadin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'u tanıdığını belirterek, 'Karşılıklı görüşmelerimiz oldu. Prensipte Çaykur Rizespor ile anlaştık. Kalan iki haftada takımı izleme fırsatım olacak. Daha önce de takımı yakından takip ediyordum. Her şey resmi sözleşmenin ardından belli olacak'' dedi.

Takımdan gidecek kalacak futbolcuları konuşmanın şu anda doğru olmadığını ifade eden Diyadin, ''Ortada resmi bir şey yok. Ama ben Çaykur Rizespor'u seven ve yakından takip eden bir kişiyim. Gerek duyuldukça fikirlerimi her zaman söylerim. Resmi işlemlerden sonra her şey çok daha net olacak'' diye konuştu.

-SERGEN'İN ESKİŞEHİRSPOR'DAN AYRILMASI-

Sergen Yalçın'ın kendisi ile kadro pazarlığı yaptığı gerekçesi ile kulüpten ayrıldığı yolundaki söylemler konusunda da Diyadin, şunları söyledi:
''Ben her çalıştırdığım takımda kulübümün başarısı için mücadele ettim. Başarılar, kişilerle kazanılmaz, kulübün başarısıdır. Kararları her zaman yönetim verir. Ama kulübün başarısı için inandığım kararımın da arkasında dururum. Sergen defterini kapattım, artık geleceğe bakıyorum.''

Diyadin, Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor'dan ayrılmasını değerlendirmesinin yanlış olacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler