Samsunspor Fenerbahçe Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

"Samsunspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor. İşte Samsunspor Fenerbahçe maçıyla ilgili tüm detaylar....

Samsunspor Fenerbahçe Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Samsunspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'de kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Bu heyecanlı karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftarlar, "Samsunspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor. İşte Samsunspor Fenerbahçe maçıyla ilgili tüm detaylar!

Samsunspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki Süper Lig maçı 20 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Karşılaşma saat 19:00'da başlayacak. Maç öncesi takımlar son hazırlıklarını tamamlarken, taraftarlar heyecanla maçı bekliyor.

Samsunspor Fenerbahçe Maçı İzle: Hangi Kanalda? Nereden İzlenir?

Samsunspor Fenerbahçe karşılaşması, Türkiye'de beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için beIN Sports abonesi olmanız gerekiyor. Aboneler, beIN Connect platformu üzerinden de maçı canlı takip edebilirler.

Samsunspor Fenerbahçe İlk 11'ler Belli Oldu Mu?

Samsunspor ve Fenerbahçe'nin maça çıkacağı ilk 11'ler henüz belli olmadı. Maç saatine yakın takımların sahaya çıkacağı ilk 11'ler açıklanacaktır. Takipte kalın!

Fenerbahçe ile Samsunspor'un Son Karşılaşmaları

Fenerbahçe ile Samsunspor bugüne kadar 62 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 35 galibiyet alırken, Samsunspor 12 kez kazandı. 15 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon iki ekip arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe deplasmanda 2-0 galip gelirken, Kadıköy’de oynanan mücadele 1-1 sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler