Sana Hiç Yakışmadı Kaptan

Emre Belözoğlu, öne geçtiğimiz golün ardından basın tribününe dönerek el-kol hareketi yaptı. Aynı oyuncu, Aurelio'nun sayısının ardından da yine aynı yöne bakıp bir şeyler söylediMacaristan maçında yaşanan güzelliklerin yanında, saha içinde hoş olmayan ha

Sana Hiç Yakışmadı Kaptan

Emre Belözoğlu, öne geçtiğimiz golün ardından basın tribününe dönerek el-kol hareketi yaptı. Aynı oyuncu, Aurelio'nun sayısının ardından da yine aynı yöne bakıp bir şeyler söyledi


Macaristan maçında yaşanan güzelliklerin yanında, saha içinde hoş olmayan hareketler de gündeme damgasını vurdu. Oyuna sonradan giren, Nihat'ın saha dışında kalmasıyla kaptanlık pazubandını takan Emre Belözoğlu, maçın en iyisi olarak kendini gösterirken, yaptığı hareketlerin çirkinliği de herkes tarafından ayıplandı.

Gökhan Ünal'ın ekibimizi öne geçiren golü atmasının ardından basın tribününün bulunduğu bölüme doğru el-kol hareketi yapan Emre, Malta maçında kendilerini eleştiren gazetecileri protesto etti. Newcastle formasını giyen oyuncu, Aurelio'nun attığı ikinci golden sonra da bu tavrını devam ettirdi, basın mensuplarına parmağını sallayarak bir şeyler söyledi.

Milli oyuncularının bu tavrı, maç sonrasında da devam etti. Kendileriyle görüşmeye çalışan televizyoncuların mikrofonlarını ellerinin tersiyle iten futbolcular, Dünya Kupası finallerinde de yapılan eleştirilerden dolayı basına tavır almıştı.

Fatih Terim, Emre'nin hareketini soran basın mensuplarına hiç cevap vermeden gitti. Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci ise Milli Takım kaptanının yaptığı hareketi görmediğini söyledi.




HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler