"Savaşan bir takım yaptık"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da teknik direktör Ekrem Al, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Savaşan bir takım haline geliyoruz" dedi. Önümüzdeki hafta sonu sahasında oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdüren O

"Savaşan bir takım yaptık"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da teknik direktör Ekrem Al, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Savaşan bir takım haline geliyoruz" dedi.

Önümüzdeki hafta sonu sahasında oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Orduspor'da teknik direktör Ekrem Al, takımına güvendiğini belirtti. Göreve gelmesinden bu yana kısa bir süre olmasına rağmen iyi bir ortam yakaladıklarını belirten Al, "Orduspor'a geldiğimde uzun süre galip gelememenin verdiği gerilim, moralsizlik, yılgınlık vardı. Ama geldiğimin haftasında Karabük maçında galip gelince futbolcuların düşünceleri ve bakış açıları değişti. Arkasında Karşıyaka beraberliği, kupada tur atlamamız, Rize galibiyetini bir araya toparladığımızda puantaj olarak iyi bir seviyeye geldiğimiz gibi çocukların kendine güveni geldi, yeteneklerini farkettiler. Biz bunun üzerine moral motivasyon takviyesi yaptık, bütünleştik, bir dava uğuruna mücadele verdiğimizi paylaştık. Sonuçta alt sıralardan şimdilik kurtulduk ama yeterli değil. Daha çok başarılı olmamız gerekiyor. Şu anda savaşan bir takım olmak doğrultusunda ilerliyoruz" diye konuştu.

Ekrem Al, şu aşamada ilk 6 gibi bir düşünceleri olmadığını da kaydederek, "Önce alt sıralardan uzaklaşmak durumundayız. Başarılı olursak tabi ki onu da kovalayacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler